Om os

Vores historie

Jeroso er en familiedrevet virksomhed som blev grundlagt og startet op af brødrene Søren og Kim tilbage i 2013. Virksomheden har rødder i Jylland og er i dag beliggende i Lunderskov i Sydjylland.

Søren og Kim startede virksomheden lidt ved et tilfælde. De var begge fastansat i et andet firma, da de blev spurgt om de ville ordne græsset hos en kunde. Det gav dem en idé til et firma, og ikke længe efter var Jeroso født med cvr-nr og deres første plæneklipper. 
Virksomhedens navn, Jeroso, var et Søren fandt på, og er et sammendrag af hans fulde navn Søren(So) Roed (Ro)Jensen(Je).

Jobbet med at ordne græsset blev gjort så godt af bedstefar Harald, at Jeroso blev bedt om at løse andre opgaver for kunden, som indebar alt fra at feje, til diverse vedligehold af bygninger og montage arbejde med stilladser og gangbroer.

Hurtigt udviklede Jeroso en god solid kundekreds og på listen står virksomheder som Rosendahls Bogtrykkeri, Smurfit Kappa samt Ke Fibertec.

Jeroso beskæftiger sig i dag med alt fra udlejning af diverse maskiner, til rydning af sne og industriventilation, som familien har mere end 20 års arbejdserfaring med.
Medarbejderne hos Jeroso sætter en stor ære i at arbejdet bliver udført når kunden har behov for det, uanset om det er aften, weekend eller i ferierne. 

Jeroso familien
Vi gør din verden grønnere Jeroso

Vi gør din verden grønnere

Hos Jeroso er vi et godt sammensat team, som er klar til at hjælpe dig. Vi er specialiseret indenfor mange forskellige område, for altid at kunne levere den bedste service til dig. Vi kan hjælpe med alt inden for service af ventilationssystemer til klipning af græsset, uanset hvad ønsker vi at se verden blive grønnere på alle måder.

Hvorfor vælge os?

  • Vi står klar til at hjælpe dig 24/7
  • Vi er der når du har brug for os
  • Der er ALDRIG en opgave der er for stor, lille eller umulig

Jeroso front