Sikkerhedsmontage

At kunne sikre en bygning, et tag eller et arbejdsområde, kan til tider blive et større og mere omfattende arbejde. 

Vi, hos Jeroso, sætter en ære i, at kunne montere jeres faldsikring, rækværk og/eller stiger, på den sikreste og bedst mulige måde.
Sammen med jer, sikre vi at I får den bedste løsning og at opgaven bliver løst efter jeres ønsker og behov.

Vi samarbejder med D-S sikkerhedsudstyr, som står for alle komponenterne til opgaven. 
D-S sikkerhedsudstyr er en virksomhed med over 30 års erfaring inden for sikkerhedsudstyr.
Hos D-S sikkerhedsudstyr har de et system som passer til alle opgaver, uanset om du leder efter et ankerpunkt system, et wiresystem, et skinnesystem, en arbejdsplatform, et rækværk, stepovers, gangbroer eller noget helt ottende.
I et samarbejde med D-S sikkerhedsudstyr, bliver du garanteret en skræddersyet løsning som passer til lige netop jeres behov og opgaver samt professionel vejledning og rådgivning, både før, under og efter.

Hvad kan D-S sikkerhedsudstyr tilbyde?

Tagsikring

I D-S sikkerhedsudstyr kan de hjælpe med alt indenfor tagsikring. De kan levere alle materialer fra ankerpunkt systemer, over wiresystemer til skinnesystemer, samt arbejdsplatforme, trapper/stiger og rækværk. Læs mere herunder, for at se hvad de kan tilbyde.

Ankerpunkt systemer

Et ankerpunkt system kan hurtigt blive det dårligste led i et faldsikringssystem, hvis man ikke sørger for at de komponenter der bliver brugt, er af højeste kvalitet. Hos D-S sikkerhedsudstyr forhandler de kun ankerpunkter som sørger for, at dit ankerpunkt bliver et af de stærkeste punkter i dit faldsikringssystem, og som overholder alle de skrappe regler der indenfor faldsikring. Med kompetent vejledning, hjælper D-S sikkerhedsudstyr dig med at finde det helt rigtig produkt til lige netop din opgave eller projekt, uanset hvilket tag, væg, mur eller flade I har. De sørger for at levere alt til montering, opsætning og fastgørelse af ankerpunkter, og sørger for at det bliver træktestet efter opsætning. 

Du kan finde flere oplysninger om ankerpunkt systemer og se produkterne her.

Wiresystemer

Mange steder har man behov for at kunne bevæge sig frit under arbejdet, og bruge begge arme og hænder til at løse en opgave på taget. I sådanne situationer vil et wiresystem være det mest optimale. Det er især vigtigt at kunne bruge hænderne når det drejer sig om reparationer eller vedligeholdelse. 
Med et wiresystem har man ikke sin sikkerhedsline fæstet til ét bestemt sted, men i stedet for er linen koblet til at lukket system af kabler, som gør at man ikke er nødt til at koble sig af for at kunne bevæge sig rundt på hele taget, og dette uden at gå på kompromis med sikkerheden. 

Sammen med wiresystemet skal der bruges det rigtige faldsikringsudstyr som for eksempel faldblokke, seler og ankerliner, dette kan D-S sikkerhedsudstyr også hjælpe dig med at finde.

Du kan finde flere oplysninger om wiresystemer og se produkterne her.

Skinnesystemer

​Hos D-S sikkerhedsudstyr har du mulighed for at få et skinnesystem som passer nøjagtigt til din opgave.

Har du brug for et system som kan sørge for at du sikkert kan kravle op og ned ad stiger og andre vertikale forhindringer, har D-S sikkerhedsudstyr et skinnesystem der hjælper dig med dette.

Med et horisontalt skinnesystem, får du mulighed for at kunne arbejde sikkert i højden, uanset om det er på tage, vinmøller, kraner mm.  Med personligt faldbeskyttelsesudstyr, kan man nemt koble sig til skinne systemet og dermed bevæge sig frit uden at skulle bruge tid på at koble sig af og på mellem skinnerne. Med en tilpasningsevne over det sædvanlige, sikre det horisontale skinnesystem, at man er ydet den højeste sikkerhed under brugen.

Du kan finde flere oplysninger om skinnesystemer og se produkterne her.